Bart Biebauw
Over Bart

Over Bart
Sinds 2006 biedt Bart Biebauw een persoonlijke cateringdienst aan voor groepsbijeenkomsten van 12 tot 1000 personen.
Of het nu gaat om bedrijsbijeenkomsten, zoals galadiners en personeelsfeesten, of privé-evenementen zoals trouwfeesten, recepties en communies. Bart staat paraat met zijn culinaire expertise.
Daarnaast komt Bart Biebauw ook als uw privékok aan huis. Voor intiemere groepen biedt hij een home cooking-ervaring, terwijl voor grotere projecten een volledig cateringteam beschikbaar is. Altijd met een diep respect voor de tradities van de Franse keuken, levert Bart Biebauw klassieke kwaliteit met een eigentijdse twist.
Ervaringen
- Restaurant "Lorestes"
Nieuwpoort
- Restaurant "Chez Bru" **
Frankrijk, Provence, Eygalières
- Restaurant "De Karmeliet" ***
Brugge - Restaurant "Hof van Cleve" ***
Kruishoutem
- Restaurant "Manderley" Hertsberge
Sous-Chef (2004 - 2005)
- Syntra-West en CVO
Leerkracht (2006 - 2015)
- Catering Bart Biebauw
Eigen zaak (2006 - heden)