(0) 0497 34 52 54 info@biebauwbart.be
© 2023 Bart Biebauw
| Disclaimer
Sitemap
Webdesign by Ntriga.Agency
Bart Biebauw

Walking dinner

Walking dinners

In alle vrijheid genieten van culinaire hoogstandjes.

Walking dinners blijven in. Waarom? Je gasten kunnen zich vrij begeven waar ze maar willen, een babbeltje slaan hier en daar. Het is de ideale manier om even bij te praten, ideaal voor familiefeesten waar je elkaar al lang niet meer gezien hebt, of voor bedrijfsevents waar networking voorop staat.

Bovendien hebben de gasten ook een vrije keuze aan hapjes: ze nemen iets meer van wat ze lekker vinden, of iets minder van wat niet zozeer hun smaak is.

De walking dinnerformule is tegenwoordig ook op culinair vlak de evenknie van een seated dinner. Met de nodige creativiteit en verfijning kan je evengoed een écht topniveau voorschotelen binnen de walking dinnerformule. Manier van opdienen, serveren, schikken: het draagt allemaal bij tot de totaalervaring van een walking dinner.

Uiteraard zorgt het team van Bart Biebauw desgewenst ook voor de nodige inkleding en sfeerelementen om het walking dinner helemaal áf te maken.

Kijk maar even wat ze te bieden hebben bij Bart Biebauw: van onweerstaanbare wachthapjes over exquise luxegerechtjes tot zalige verwenkoffies.

Offerte voor uw feest? Contacteer ons vandaag!