(0) 0497 34 52 54 info@biebauwbart.be
© 2024 Bart Biebauw
| Disclaimer
Sitemap
Webdesign by Ntriga.Agency
Bart Biebauw

Referenties

Kris D., Torhout

Dag Bart, bij deze willen we je nog eens heel erg bedanken voor zondag. Het is weer een heel mooi feest geworden. Uitmuntende en originele gerechten, een chef die vlotjes pareltjes uit zijn mouw tovert als er last minute speciale dieetwensen worden doorgegeven, een fantastisch team dat discreet maar toch zeer efficiënt alles in goede banen leidt en al gezien heeft wat er nodig is voor de vraag gesteld wordt… Jullie mogen echt fier zijn op wat jullie hier neerzetten! We zouden jullie dan ook al graag vastleggen voor ons volgende feest, de Plechtige Communie van Pieter :). Nog eens bedankt en proficiat, Kris

Katty D., autobedrijf Brugge

Onze hartelijke dank voor de samenwerking gisteren. Correcte afspraken rond op – en afbouw, alles netjes achter gelaten, professioneel en vriendelijk team, gezellige sfeer, super lekkere hapjes, timing perfect, m.a.w. niets dan lof voor jou en je team. Het is heel fijn om op die manier te mogen samenwerken. Het was de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat wij een beroep zullen doen op jullie talent. Ook de deelnemende partners waren vol lof. Met vriendelijke groeten, Katty, namens directie èn alle aanwezige medewerkers

Geertrui V., bedrijf Zeebrugge

Beste Bart, er zijn al enorm veel mensen die in mijn bureau komen boffen zijn met de receptie van afgelopen woensdag. Het was stijlvol, lekker, super vriendelijk personeel enz.... Wij zijn zeer tevreden. Bedankt!!!

Mieke O., Fontainebleau (FR)

Hallo dag beste Bart en Kim, Blij dat jullie goed thuisgekomen zijn. Ik wou jullie nog eens heel speciaal bedanken voor alles. Superlatieven zijn niet genoeg om uit te drukken wat wij willen zeggen. Alles was perfect, van het begin tot het einde, het eten was delicieus, zoals altijd. Onze gasten hebben zich werkelijk meer dan tegoed gedaan. Overal krijgen we complimenten op jullie, van het onthaal, de receptie, tot jouw crew tot jullie 'delicate' menu. De zalen waren ook zo mooi geschikt. De butler was ook een super idee van jou. Wat ikzelf eraan wou toevoegen is dat ik dankzij jullie er ook van genoten heb en helemaal niet gestresseerd was, eenmaal de huwelijksviering gedaan. Ik moest dan eigenlijk niets doen, gewoon genieten. Ik wist dat alles tot in de puntjes perfect zou verlopen met jullie. Daarvoor mijn grote dank. Dank u voor het perfecte werk, en dit alles met de glimlach. Heel hartelijk, Mieke. PS. We gaan toch iets moeten uitvinden voor volgend jaar!

Petra J., Hertsberge

"Bart en echtgenote, Ik ben nog aan het nagenieten van de heerlijke hapjes en gerechtjes die ik zowel op Kerst als op Nieuwdag mocht eten bij ma en pa in Hertsberge. Prachtige kuntswerkjes die smaakbommetjes zijn !! Proficiat met jullie realisaties !!"

Lena V, Oedelem

“Een babbyborrel is sowieso al een feest, maar jullie maakten er helemaal een heuglijk evenement van! Iedereen was in de wolken over het totaalconcept!”

Nancy V & Patrick A., Ruiselede

“We hadden zo lang uitgekeken naar ons trouwfeest, maar mede door jullie creatieve catering & inkleding is onze droomdag nog mooier geworden! Alles verliep zo vlot, we hoefden enkel met onze gasten bezig te zijn!”

Kitty V, Maldegem

“Veel stijlvoller kan een mens niet op pensioen gaan! De hele familie heeft er enorm van genoten, en onze 64-jarige pa nog het meest van al!”

Micheline B., Brugge

“We dachten dat ons dochtertje de ster van de dag zou worden op haar communiefeest, maar we kregen zo mogelijk nog meer complimentjes over de lekkere hapjes die geserveerd werden. Tja, Vlamingen blijven Bourgondiërs hé.”

Marc C., zaakvoerder bouwbedrijf, regio Brugge

“De feestzaal die jullie ons tipten en de parade aan culinaire hoogstandjes die jullie ons daar serveerden: dat was precies wat we van ons personeelsfeest voor ons 25-jarig bestaan verwachtten. Iedereen spreekt er nog over!”

Offerte voor uw feest? Contacteer ons vandaag!