(0) 0497 34 52 54 info@biebauwbart.be
© 2018 Bart Biebauw
| Disclaimer
Sitemap
Webdesign by Ntriga.Agency
Bart Biebauw

Referenties

Petra

"Bart en echtgenote, Ik ben nog aan het nagenieten van de heerlijke hapjes en gerechtjes die ik zowel op Kerst als op Nieuwdag mocht eten bij ma en pa in Hertsberge. (familie Jacques) Prachtige kuntswerkjes die smaakbommetjes zijn !! Proficiat met jullie realisaties !!"

Lena V, Oedelem

“Een babbyborrel is sowieso al een feest, maar jullie maakten er helemaal een heuglijk evenement van! Iedereen was in de wolken over het totaalconcept!”

Nancy V & Patrick A., Ruiselede

“We hadden zo lang uitgekeken naar ons trouwfeest, maar mede door jullie creatieve catering & inkleding is onze droomdag nog mooier geworden! Alles verliep zo vlot, we hoefden enkel met onze gasten bezig te zijn!”

Kitty V, Maldegem

“Veel stijlvoller kan een mens niet op pensioen gaan! De hele familie heeft er enorm van genoten, en onze 64-jarige pa nog het meest van al!”

Micheline B., Brugge

“We dachten dat ons dochtertje de ster van de dag zou worden op haar communiefeest, maar we kregen zo mogelijk nog meer complimentjes over de lekkere hapjes die geserveerd werden. Tja, Vlamingen blijven Bourgondiërs hé.”

Marc C., zaakvoerder bouwbedrijf, regio Brugge

“De feestzaal die jullie ons tipten en de parade aan culinaire hoogstandjes die jullie ons daar serveerden: dat was precies wat we van ons personeelsfeest voor ons 25-jarig bestaan verwachtten. Iedereen spreekt er nog over!”

Offerte voor uw feest? Contacteer ons vandaag!